Wat is HZ Cult?

HZ Cult is een uniek cultureel programma met meer dan 60 activiteiten, speciaal samengesteld voor studenten van HZ University of Applied Sciences, University College Roosevelt, Scalda en middelbare scholen in Zeeland. Film-, muziek- en theatervoorstellingen, citytrips en speciaal op maat gemaakte programma’s zijn voor alle middelbare scholen, mbo en hbo in Zeeland beschikbaar. Door deel te nemen aan het HZ Cult programma krijg je ook nog eens fikse korting!

Bij veel van de voorstellingen ook nog een gratis drankje!

Verdien vrije studiepunten met HZ Cult

Als je aan de HZ studeert kan je met HZ Cult vrije studiepunten verdienen. Dit doe je door verschillende voorstellingen uit te kiezen uit het jaarprogramma. Per bezoek  spaar je ‘credits’. Als je voldoende activiteiten hebt bezocht haal je 1,25 credits en heb jij je studiepunt verdiend. Je ontvangt je studiepunt wanneer je, na deelname, een online evaluatie hebt ingevuld.

 

Ticketverkoop

Tickets voor ons programma koop je in onze webshop op: www.hzcult.nl. 


HZ studenten

Voor HZ-studenten staat het ticket geregistreerd op de HZ studentenpas. Bij de ingang van de voorstelling wordt je studentenpas gescand, zo kunnen wij zien dat je een ticket hebt gekocht. Na de voorstelling scan je uit en registreren we hierna direct jouw credits.


Tickets voor studenten van Scalda, University College Roosevelt, middelbare scholen, introducés en medewerkers
Na het afronden van de bestelling ontvang je een toegangsbewijs per e-mail. Print het e-ticket uit en neem deze mee naar de voorstelling.